• CUINA DEL VALLÈS OCCIDENTAL

    MARTINEZ, ARTUR MOMENTUM Ref. 9788494118005 Veure altres productes del mateix autor
    Descobrir els productes "made in Vallès" i gaudir de la cuina Vallesana és l'objectiu d'aquest llibre, de la mà de l'Artur Martínez, Xef del Restaurant Capritx (1 Estrella Michelin). Aquest terrassenc fa una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referen...
    Ancho: 224 cm Largo: 224 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    25,00 €
  • Descripció

    • Data de Edició : 15/05/2013
    • Any de edició : 0
    • Autors : MARTINEZ, ARTUR
    • Nombre de pàgines : 180
    Descobrir els productes "made in Vallès" i gaudir de la cuina Vallesana és l'objectiu d'aquest llibre, de la mà de l'Artur Martínez, Xef del Restaurant Capritx (1 Estrella Michelin). Aquest terrassenc fa una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referent amb més d'una cinquantena de productes. També inclou opinions personals i explica com s'ha gestat aquest camí d'emprenedor que li ha permès descobrir un ric patrimoni de productes i productors.



    Ens presenta tot un ventall de productes, des de la varietat de Tomàquets Vallesans; la botifarra Terregada de Músic i de Sant Llorenç, els Brotons i Espigalls, les Palaudines, el Cardinal, el Dakar, les Neules, la Coca de Munt, els Rocs de Munt, el Pa d'espelta de Can N'Arnella i les creatives mantegues de Terrassa; la Col de Paperina, la Poma de Ciri i els Moreus de Matadepera; la mongeta del Ganxet, els Carquinyolis, les Montserratines, la mel de Castellar del Vallès; els Formatges, l'oli de Becaruda i d'Arbequina Vallesana, el vi Martialis, el vi Ranci, la Mistela, el Moscatell, el Vermut, el cava Gran Reserva, el Vinagre, la mel i els Xaumets d'Ullastrell; el Cigró menut, el Pa de Sant Julià, les dolces Belgues, la Coca de Vidre i el Vermut Mussons de Sabadell; el Porc Senglar, els Ous ecològics, Bolets i les Herbes aromàtiques de Sant Llorenç del Munt i també el Xai ecològic del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt; la vedella ecològica de Gallifa; el vi de Mura; els Rosetons del Monestir de Sant Cugat del Vallès; les Galetes de Sant Llorenç Savall; la llet i els torrons d'ametlla de Ripollet; la Xocolata ecològica de Barbarà del Vallès; la Botifarra de Ca la Siona, de Vacarises. Sense oblidar-nos de la gran varietat de cerveses, la Cervesa Fortiverd de Rubí, la Brava de Terrassa, la Mola de Viladecavalls, la Krut de Valldoreix i per últim l'espai de la MircoCerveseria a Sabadell.

    Inclou les receptes dels productes i consells per cuinar. Bon profit!

Este sitio web almacena datos como cookies para habilitar la funcionalidad necesaria del sitio, incluidos análisis y personalización. Puede cambiar su configuración en cualquier momento o aceptar la configuración predeterminada.

política de cookies

Esenciales

Las cookies necesarias ayudan a hacer una página web utilizable activando funciones básicas como la navegación en la página y el acceso a áreas seguras de la página web. La página web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.


Personalización

Las cookies de personalización permiten a la página web recordar información que cambia la forma en que la página se comporta o el aspecto que tiene, como su idioma preferido o la región en la que usted se encuentra.


Análisis

Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reuniendo y proporcionando información de forma anónima.


Marketing

Las cookies de marketing se utilizan para rastrear a los visitantes en las páginas web. La intención es mostrar anuncios relevantes y atractivos para el usuario individual, y por lo tanto, más valiosos para los editores y terceros anunciantes.