• EL LLIBRE DELS EMBOTITS

    BUXEDA, GERARD SIDILLA Ref. 9788494256486 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Catalunya és terra d?embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d?embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l?el...
    Dimensions: 160 x 160 x 11 cm Peso: 300 gr
    Disponible en 7 dies
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-942564-8-6
    • Encuadernació : OTROS
    • Data de Edició : 01/02/2016
    • Any de edició : 2016
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BUXEDA, GERARD
    • Nombre de pàgines : 0
    • Col·lecció : QUÈVIURES
    • Nombre de col·lecció : 2
    Catalunya és terra d?embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
    Elaboradors reconeguts d?embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l?elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l?Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d?ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre?s, com el sac d?ossos o els gossets.
    Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto